Més esport

SURF DE VELA

GRAN PREMI CATALUNYA

La reacció de Björn Dunkerbeck

El canari arracona la mala sort inicial i escala fins a la quarta posició

El canari Björn Dunkerbeck que aquest any competeix amb bandera suïssa, es va espolsar ahir la mala sort que havia arrossegat en les dues primers jornades (dificultats amb la taula i trencament del pal) i va trobar la manera de batre el francès Antoine Albeau, que ahir va acumular una segona i una tercera posició en la primera part de la jornada. Malgrat haver hagut de cedir contra Dunkerbeck, que, amb les victòries d'ahir, va escalar fins al quart lloc de la general, Albeau mantenia encara ahir la primera posició.

La jornada d'ahir va continuar marcada per la beneficiosa tramuntana que, tot i bufar amb menys força que abans-d'ahir va continuar sent la gran protagonista amb les ratxes de 25 nusos de força que va regalar als surfistes. En la jornada d'ahir, va destacar també l'actuació del surfista de Tenerife Ludovic Jossin, que va ser l'únic dels estatals que es va situar en una final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)