Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

Saucedo torna al SPiSP

Després de ser el referent del Barça, jugarà per onzena temporada a Tarragona

L'oposat sevillà de 33 anys Gustavo Saucedo va tancar dilluns a la nit un acord per tornar al Sant Pere i Sant Pau. Després de ser el referent del Barça aquest exercici i de situar l'equip en la tercera posició, Saucedo s'ha vist obligat a buscar alternatives en el mercat després de la retallada econòmica de les seccions no professionals dels blaugrana, que jugaran en la lliga FEV, la tercera divisió estatal.

El sevillà escenificarà, doncs, la seva tercera etapa i l'onzena temporada en el club cooperativista, del qual ha estat el millor jugador de la seva història. El retorn li permetrà tornar a coincidir amb el col·locador macedoni Vlado Stevovski, un dels més qualificats de la superlliga. Tot dos ja van demostrar a bastament el seu alt grau de compenetració. Fa dos cursos van ser vitals en el tercer lloc del SPiSP en la superlliga. «El fitxatge del meu amic Enric Bescós com a tècnic i la il·lusió de tornar a casa, han estat els detonants del meu retorn», admet Saucedo, que recalca que se sent «molt integrat en el projecte del club tarragoní». El sevillà tenia una oferta per jugar a França, en l'equip de Rafa Pascual en la Pro-B i fins i tot ahir el van trucar d'un club alemany, al marge de l'interès no reeixit del CAI Terol, l'actual campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)