Atletisme

Zuric i Brussel·les, últimes cites de la Lliga del Diamant

La temporada. Aquestes prestigioses reunions suposaran el punt final del curs atlètic

L'espectacle ha de continuar. El mundial de Taegu ha suposat el punt àlgid del curs, però la temporada atlètica encara tindrà en les dues pròximes setmanes algunes cites d'interès, sobretot les dues últimes estacions de la Lliga del Diamant, demà passat a Zuric i el divendres 16 de setembre a Brussel·les. Per als atletes que van triomfar en el mundial, aquestes reunions serviran per explotar econòmicament la seva nova condició de campions del món. Aquest és el cas del jamaicà Yohan Blake, que després del títol de l'hectòmetre ha incrementat notablement el seu caixet i ja pot arribar a cobrar 35.000 euros per cursa. A Zuric es podria retrobar amb Asafa Powell, que va ser baixa a última hora del mundial per culpa d'una lesió.

Una de les proves estrella de la reunió suïssa és la perxa femenina, amb la participació de les quatre primeres a Taegu, encapçalades per la campiona, la brasilera Fabiana Murer, a més de la recordista russa Ielena Isinbaieva.

Lliga del Diamant
Weltklasse Zuric
8/9
Van Damme Brussel·les
16/9
Grand Prix
Rieti
10/9
ISTAF Berlín
11/9
Zagreb
13/9
Premium Mítings
Rovereto
13/9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)