Futbol sala

Torras salva el lideratge a la desesperada

Futbol sala. El Caja Segovia capgira un 1-2 i els de Marc Carmona es veuen obligats a atacar amb cinc per evitar la derrota

caja segovia3

barça3

El Barça va sortir viu de la duríssima pista del Caja Segovia en un duel que havia estat venut com la revenja del final de la lliga. El duel no va decebre les expectatives generades i els catalans van haver d'esforçar-se de valent per salvar el lideratge. L'equip local va pressionar des del primer minut i ni tan sols el gol inicial de Wilde (minut 3) va calmar els locals. Després de diverses ocasions per les dues bandes, els locals van empatar just abans del descans.

La segona part va mantenir la mateixa tònica amb els dos equips buscant el gol amb jugades de tota menta. Wilde va tornar avançar els de Marc Carmona (1-2), però la intensitat local no va cedir i Fabián, primer, i Borja Blanco, després, van embogir l'afició local amb dos gols que remuntaven el resultat.

Al final, Marc Carmona va haver de posar un porter davanter per mirar de buscar l'empat, que va arribar gràcies a Jordi Torras.

CAJA SEGOVIA: Cidao, Tobe, Fabián, Borja Blanco, Sergio –equip inicial–, Antoñito, Borja, Kristjan, David i Hicham. FC BARCELONA ALUSPORT: Cristian, Torras, Gabriel, Sergio Lozano, Wilde, Ari, Lin, Saad i Fernandao. GOLS: 0-1 (3') Wilde. 1-1 (18') Sergio. 1-2 (27') Wilde. 2-2 (28') Fabián. 3-2 (31') Borja Blanco. 3-3 (38') Jordi Torras. ÀRBITRES: Cordero Gallardo i Linares López. Targetes grogues a Tobe, Fabián i Kristjan.