Hoquei sobre herba

L'Atlètic s'embutxaca el bitllet per jugar el KO16

Hoquei sobre herba. Els vallesans van resoldre amb victòria el debut a l'EHL contra l'Izmaylovo de Moscou i avui buscaran el primer lloc de grup

AT. TERRASSA4

Iz. Moscow0

L'Atlètic Terrassa es va assegurar la presència a la següent fase de l'EHL d'hoquei sobre herba, el KO16, després d'haver resolt amb victòria el duel contra l'Izmailovo de Moscou corresponent a la primera fase, que se celebra al complex esportiu municipal Pau Negre. Els egarencs mantindran la primera posició de grup si avui al migdia (12.00 h) empaten o guanyen contra el Royal Leopold belga, que també es va desfer dels russos (4-1).

Els de Roger Pallarols van afrontar la cita amb l'etiqueta de favorits, però van trigar vint minuts a traslladar aquesta superioritat en el resultat. Roger Pablo va ser l'encarregat de desfer la igualtat. El gol va esperonar els catalans que, sis minuts després, van encarrilar la victòria mitjançant Marc Sallés, que va culminar amb encert un penal.

Amb el resultat a favor i gràcies al suport dels aficionats, l'Atlètic en va tenir prou d'imposar l'ofici per estroncar els intents russos d'escurçar diferències i intentar entrar en el partit. Quan faltaven deu minuts per al final, Sergi Enrique va transformar un penal. Els vallesans no van afluixar i van buscar el quart gols conscients que els donaria el lideratge del grup E. La insistència va trobar la recompensa en els últims segons, amb el gol d'Albert Beltran.

ATLÈTIC TERRASSA: Peñalba, Enrique, Sergi Enrich, Andreu Enrich, Peremiquel, Torrente, Oriol Malgosa, Jan Malgosa, Marc Salles, Albert Beltran, Inyaki Freixa i Guerrero. També van jugar Santi Morera, Frank Dimercurio, Roger Pablo, Marc Pujal i Marc Bolto. IZMAYLOVO MOSCOW: Dobihin, Obedkov, Palyanitsa, Mikheev, Cherenlov, Yankun, Komarov, Sibaev, Nikitin, Mukhametov i Garipov. També van jugar Pozdnyakov, Gribanov, Skiperskiy i Akuneev. GOLS: 1-0 (20') Pablo. 2-0 (26') Marc Sallés. 3-0 (60') Sergi Enrique. 4-0 (70') Beltran. ÀRBITRE: Coen van Bunge i Benjamin Mauss.

Freixa i Oliva cerquen el passi

Els catalans Santi Freixa i Roc Oliva van fer avançar l'Amsterdam contra el Beeston en un duel del grup A, però no van poder evitar que els anglesos acabessin guanyant el partit (4-5) i s'asseguressin el passi al KO16. L'Amsterdam es jugarà la classificació avui contra el Grunwald, en el partit que encetarà l'última jornada de la primera fase a Barcelona.