Esport i política

La catalana, contra el copagament

Hoquei sobre herba. El president de la federació, Narcís Carrió, és partidari de renunciar a algunes competicions i prioritzar la participació “en les més importants per als nostres joves”

Narcís Carrió, el president de la Federació Catalana d'Hoquei, s'ha manifestat clarament en contra del copagament per poder jugar en les seleccions estatals sub-21, sub-18 i sub-16 que ha imposat fa un parell de setmanes la federació espanyola. “La posició de la federació catalana no pot ser cap altra que estar en contra de tot això. No podem permetre que per participar amb les seleccions estatals els jugadors hagin de pagar”, va afirmar a la ràdio municipal de Terrassa, lamentant l'esforç econòmic que representarà per a les famílies. Al seu torn, Carrió és partidari de prioritzar: “Som conscients que passem un moment difícil i que la federació té molts problemes, però també pensem que potser ha arribat l'hora de prioritzar: mirar quines són les competicions importants i si són necessàries per als nostres joves. El que ens estalviaríem renunciant a algunes competicions ens permetria participar en les altres”, va sentenciar. La junta que presideix el també català Santiago Deó va justificar el copagament perquè “les seleccions poguessin participar en totes les competicions oficials amb un mínim de preparació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)