Esport i política

El govern espanyol no precisa l'ajut econòmic

Tarragona 2017. Diu que hi dóna suport i que treballa perquè els patrocinadors de l'esdeveniment tinguin exempcions fiscals

El govern espanyol dóna suport als Jocs del Mediterrani a Tarragona pel 2017, però no ha detallat quin pressupost pensa aportar a l'esdeveniment, segons la resposta de l'executiu a una pregunta del senador de CiU Josep Maldonado sobre quin pressupost es destinarà a aquesta cita.

Maldonado va preguntar si el govern si té previst mantenir el suport econòmic als Jocs Mediterranis del 2017, com va fer l'executiu de Zapatero, i, en cas afirmatiu, quines quantitats pensa aportar.

En la resposta, el govern manté “el seu ferm compromís” amb aquests jocs, assegura que el Consell Superior d'Esports (CSD) ha mantingut un “diàleg fluid” amb els organitzadors i recorda que el seu president, Miguel Cardenal, es va desplaçar a Tarragona per conèixer de primera mà el pla director.

A més, el CSD donarà suport aquest any a l'elaboració dels projectes dels equipaments dels Jocs, i impulsarà la seva declaració com a esdeveniment d'excepcional interès públic perquè el projecte es beneficiï de les exempcions que es concedeixen a les empreses patrocinadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)