Més esport

Nora Escartín brilla com l'or en l'Iberoamericà

Tennis de taula. Va ser la millor en la prova individual i, juntament amb Sofia Xuan Zhang, va pujar a la part més alta del podi en els dobles

Nora Escartín va ser la gran dominadora del Torneig Iberoamericà, que es va disputar a El Salvador, i va acabar la competició amb tres medalles d'or. En l'última jornada va guanyar la final de la prova individual i, juntament amb la seva companya en la selecció espanyola femenina Sofia Xuan Zhang, també va ocupar la posició més alta del podi en la modalitat de dobles. Anteriorment les dues jugadores havien estat campiones per equips.

En la prova individual, la jugadora del CTT Bàscara va eliminar en la semifinal la primera favorita del torneig, la dominicana Eva Brito, per un ajustat 4-3. Un cop en la final, va vèncer per 4-2 Maria Lorenzotti (Uruguai), la segona cap de sèrie. Sofia Xuan Zhang, del Suris Calella, va perdre en la semifinal contra Lorenzotti (1-3) i, per tant, no es va poder disputar una final catalana. Zhang es va haver de conformar amb la medalla de bronze. En els dobles Escartín i Zhang van superar en la semifinal les salvadorenques Monge i Ortiz per 3-1. En la final es van enfrontar a les equatorianes Durazno i Maldonado, i altre cop es van imposar per 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)