Tennis

Robredo, endavant i Montañés, fora

Obert dels Estats Units. Ramos i l'italià Fognini van obrir la competició de dobles masculins i van guanyar

Tommy Robredo es va classificar per a la segona eliminatòria de l'obert dels Estats Units, i Albert montañés va quedar eliminat en el primer partit que va disputar. L'olotí va jugar el seu partit la matinada passada i va aconseguir la victòria contra l'australià Marinko Matosevic en quatre sets, per 6-3, 6-7 (6), 6-3 i 6-2. El dinovè cap del sèrie del torneig es va imposar en 3h01 a un rival que només li va complicar les coses en el segon set. El proper rival de Robredo serà el canadenc Frank Dancevic, que va derrotar l'holandès Robin Haase per 7-6 (5), 3-6, 7-5 i 7-6 (3).

Albert Montañés no va estar dins del partit en cap moment i va ser eliminat en el seu debut, per 6-3, 6-2 i 6-4, pel francès Edouard Roger-Vasselin. El rapitenc va cedir en només 1h28 minuts, i va tenir molts problemes amb el seu servei. Montañés va perdre el servei quatre vegades, i va fer vuit dobles faltes, mentre que Roger-Vasselin no va cedir mai el seu servei i va fer 10 punts directes. La matinada passada també va guanyar el seu primer partit el quart favorit, David Ferrer, que es va desfer del també australià Nick Kyrgios per 7-5, 6-3 i 6-2. Roger Federer va derrotar l'eslovè Grega Zemlja (6-3, 6-2 i 7-5) i el canadenc Milos Raonic, va vèncer per 6-3, 7-6 (6) i 6-3 l'italià Thomas Fabiano.

En aquesta jornada va començar la modalitat de dobles masculins, i els primers que van jugar, i que van guanyar, van ser el català Albert Ramos i l'italià Fabio Fognini. El mataroní i l'italià es van imposar per 7-6 (10) i 7-6 (4) contra els australians Paul Hanley i John-Patrick Smith.

Domini en el debut

En el quadre individual femení, la nord-americana Serena Williams, la primera favorita, va començar la defensa del seu títol derrotant la italiana Francesca Schiavone per 6-0 i 6-1, abans que la pluja provoqués el primer ajornament de partits del torneig la matinada passada. En el segon dia de competició, dues de les deu primeres favorites van continuar endavant. La danesa Caroline Wozniacki (6) va vèncer la xinesa Ying-Ying Duan per 6-2 i 7-5, i la txeca Petra Kvitova (7) va derrotar en tres sets la japonesa Misaki Doi per 6-2, 3-6 i 6-1.