Més esport

Bona participació en el torneig de Vilobí

Escacs. Serà el 21 de setembre, hi haurà una vintena d'equips i s'ha confirmat la presència de dos grans mestres i set mestres internacionals

El setè torneig d'escacs Poble de Vilobí tindrà una bona participació ja que s'esperen una vintena d'equips i s'ha confirmat la presència de dos grans mestres, set mestres internacionals i quatre mestres FIDE. El torneig es disputarà el 21 de setembre al pavelló municipal de Vilobí d'Onyar i tindrà una dotació econòmica d'uns 2.000 euros en premis. El guanyador en rebrà 1.000; el segon, 400, i el tercer, 250. Enguany s'ha incrementat la diferència entre el guanyador i el segon per potenciar la competitivitat. Aquesta competició és la més important per equips de partides actives al marge de la lliga catalana. Cada equip pot portar sis jugadors i quatre jugaran. En aquesta edició ha millorat el nivell dels equips participants, entre els quals destaquen el Foment Martinenc, el Montcada, el Figueres, el Sant Josep de Badalona o el Barberà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)