Més esport

Uchimura marca diferències

Gimnàstica artística. El campió olímpic va obtenir la millor puntuació del concurs general en la primera jornada classificatòria del mundial d'Anvers. Avui competeix Javi Gómez Fuertes

El campió olímpic Kohei Uchimura ja marca diferències en el mundial d'Anvers. En la primera jornada classificatòria va obtenir el millor registre del concurs general amb una puntuació de 91,924, al davant del nord-americà Samuel Mikulak (89,532) i del xinès Chaopan Lin (89,430). El triple campió mundial, una fita inèdita en la competició, també va assolir la millor nota en la barra fixa (15,658). El mallorquí Fabián González, novè en els Jocs, va ocupar el dotzè lloc (86,132), que pràcticament li assegura una plaça en la final de dijous. L'altre representant estatal, el gimnasta d'Alcoi Néstor Abad, es va classificar en dissetena posició (84,548).

El mataroní Javier Gómez Fuertes, que en els últims dies no ha pogut entrenar-se en les paral·leles per culpa d'una durícia en una mà, intervindrà avui en la quarta i última subdivisió amb la intenció de guanyar-se una plaça entre els 24 millors. També entrarà en acció el quart representant estatal, el gimnasta d'Elx Isaac Botella.