Ciclisme

“El triomf és important pel cap”

Giro Llombardia. Joaquim Rodríguez reconeix que li hauria agradat vèncer la clàssica de diumenge amb el mallot de campió del món i admet que encara se sent trist per la desfeta en una prova que està convençut que podia guanyar

En aquests moments, Joaquim Rodríguez descansa a Tenerife, on gaudeix d'unes merescudes vacances després d'una temporada d'èxit. Abans de marxar, va reconèixer que la victòria a la Llombardia no li servia per oblidar la desfeta en el mundial de Florència. “M'hauria agradat guanyar amb el mallot irisat. Estic trist perquè estic segur que podia guanyar. Això no m'ho traurà ningú: ni la victòria a la Llombardia ni si guanyés el mundial l'any que ve. Sé que estava preparat per guanyar i se'm va escapar en l'últim moment, l'últim instant”, va manifestar en el programa Tot gira de Catalunya Ràdio.

El vallesà va reconèixer que ha arribat al final de curs pletòric. “Aquesta última setmana, després de la Vuelta, estava molt fort. Ja ho vaig demostrar en el mundial en quedar segon i amb possibilitats de guanyar. Tenia ganes de disfrutar de la cursa, és molt maca, i guanyar per segon any i posar-me líder de la classificació UCI és important per tot, també pel cap.”

Respecte al final del Giro, disputat amb Alejandro Valverde, va explicar: “Ha provat de guanyar, cadascú té els seus interessos. Quan he saltat, era a la meva roda i em feia una mica de por, però no ha aguantat l'estirada.”

A l'hora de fer balanç, el de Parets del Vallès va admetre: “L'any ha estat molt bo, he guanyat moltes curses i també n'he perdut moltes, ja que se'm va escapar la Volta a Catalunya per no haver agafat una fuga, la de Lieja, el mundial... Ha estat completa, però també he tingut força mala sort.”

Finalment, va explicar la importància d'acabar el 2013 com el número 1 del món. “Significa que el treball que hem fet fins ara és correcte. Potser no tinc el punt de forma excepcional durant un mes, però sí que des del febrer intento ser combatiu. El World Tour suposa ser el més regular durant tot l'any.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)