Tennis

Robredo venç Montañés a Xangai

Tennis. L'olotí es va imposar al rapitenc en la primera eliminatòria de l'últim Màsters 1.000 de la temporada i avui jugarà la segona eliminatòria contra Fognini, botxí seu la setmana passada

Tommy Robredo jugarà la segona eliminatòria del Masters 1.000 de Xangai un cop superada la primera contra Albert Montañés, el seu company en el quadre de dobles. L'olotí, setzè favorit, es va imposar en dos sets (6-4 i 6-1) i 56 minuts de joc al rapitenc, al qual ha guanyat en els sis partits que han jugat com a professionals. Robredo s'enfrontarà avui mateix a l'italià Fabio Fognini, el rival que la setmana passada el va derrotar en la primera eliminatòria del torneig de Pequín. Serà el sisè enfrontament entre tots, quatre dels quals els ha guanyat l'olotí.

La jornada d'ahir va tenir la participació dels caps de sèrie amb números alts. Milos Raonic (10), Kei Nishikroi (12) i Nicolás Almagro (15) continuen endavant, mentre que Richard Gasquet i Gilles Simon (13) van quedar eliminats. Avui entren en joc els principals favorits: Novak Djokovic (1) s'enfrontarà al català Marcel Granollers; el mallorquí Rafa Nadal (2) jugarà contra Alexandr Dolgopolov; el valencià David Ferrer (3) s'enfrontarà a Lukas Rosol; Tomas Berdych jugarà contra Feliciano López, i Roger Federer s'enfrontarà a Andreas Seppi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)