Esport i política

Tarragona 2017 quedarà totalment perfilada al novembre

Jocs Mediterranis. El comitè internacional visitarà la ciutat per aprovar el pla director

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis visitarà Tarragona del 26 al 30 de novembre per aprovar de manera definitiva el pla director dels Jocs del 2017, aprovat pel comitè organitzador al gener. El tinent d'alcalde de l'Ajuntament, membre del comitè organitzador i comissionat de l'alcaldia pels Jocs, Javier Villamayor, va destacar ahir: “Després de les converses que ja hem estat tenint amb el comitè internacional, i tal com ens havien dit, estem contents de poder confirmar les dates. Podrem exposar les noves aportacions que hem fet. És un nou pas endavant, ja que la seva validació definitiva ens permetrà seguir avançant en alguns dels aspectes més primordials dels Jocs.”

Durant l'estada, està previst que el comitè internacional aprovi el calendari dels Jocs i el programa esportiu, el qual preveu quines seran les proves esportives que es faran, en quines instal·lacions i en quines seus. Pel que fa a la Vila Mediterrània, l'equip tècnic de Tarragona 2017 exposarà als membres del comitè les diferents propostes perquè valorin i decideixin quines poden ser les més idònies. Segons Javier Villamayor, la propera visita del comitè, sumada a l'aprovació per unanimitat al Parlament de Catalunya d'una moció de suport als Jocs Mediterranis Tarragona 2017 la setmana passada, són un exemple de “l'embranzida que agafa el projecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)