Natació

Belmonte, en la Ryder aquàtica

Natació. La badalonina i la mallorquina Melani Costa, convocades per la selecció europea per al Duel in the Pool contra els Estats Units, a final de desembre a la piscina de 25 m de Glasgow

La badalonina Mireia Belmonte i la mallorquina Melani Costa van aterrar ahir a l'aeroport del Prat després de la seva gira triomfal en la copa del món –Moscou, Dubai i Doha–, amb què s'han guanyat la selecció per al combinat europeu en el Duel in the Pool contra els EUA. Aquesta competició, equivalent a la Ryder Cup de golf, és de caràcter bianual, va néixer el 2003 amb els enfrontaments contra Austràlia i des del 2009 s'ha convertit en un cara a cara entre els Estats Units i Europa. La cita serà el 20 i 21 de desembre en una piscina de 25 m de Glasgow. En la convocatòria de 37 estrelles europees també hi figura el velocista de Perpinyà Frederick Bousquet. La delegació nord-americana estarà encapçalada per Ryan Lochte i la prodigi del fons mundial Katie Ledecky.

Després de les tres últimes estacions de la copa del món, Mireia Belmonte ocupa la segona posició, amb 187 punts. Al capdavant hi figura l'intocable hongaresa Katinka Hosszu, amb 579. Amb aquestes tres proves, i les anteriors d'Eindhoven i Berlín, la badalonina ha aconseguit catorze podis i destaquen els dos rècords del món, de 400 i 800 m lliure, signats a la capital alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)