Més esport

El Bàscara torna a guanyar títols, a casa

Tennis taula. Cinc jugadores del club van assolir la classificació per a l'estatal en el torneig zonal que es va fer a Bàscara, amb 450 jugadors

Helena Colinas (CTT Bàscara) va ser una de les destacades del torneig zonal que es va fer a Bàscara el cap de setmana i en el qual van prendre part 450 jugadors, que tenien l'objectiu d'aconseguir la classificació per al torneig estatal que es farà a Valladolid el mes de febrer vinent. Colinas es va apuntar el títol en la categoria de juvenil femení.

A més de Colinas, també es van guanyar una plaça per al torneig final Xènia Prat, també en la categoria juvenil femenina, Mireia Badosa en sub-23 femenina i Marta Alech, en sènior femenina. No va haver de participar en la competició Marions Sáenz, exempta de jugar el zonal per estar entre les 6 primeres del rànquing estatal. Gemma Vilà va ser novena i passa a fer part de la llista de reserves en la primera posició de la categoria juvenil femenina.

En la categoria masculina, el millor local va ser Oriol Hurtós (sub-23), si bé en les eliminatòries no va poder superar la primera i va quedar fora.

Pel CTT Tramuntana, van guanyar-se el bitllet per ser a Valladolid Jana Riera i Linda Thomson en la categoria benjamí femenina, Sergi Grau i Adrià Pommier en aleví masculí, Jordi Saguer i Joni Díaz en sènior i Josep Miquel Álvarez, Antonio Oña i Jaume Muntada, en veterans.

Cassà, Torroella, Olot, Vilablareix i CER L'Escala també estaran representats en el campionat estatal després d'aconseguir pujar als següents podis. Jordi Ribas com a campió en categoria sènior i Joaquim Creixell, quart (CTT Torroella). Arnau Roca (CTT Olot) va ser subcampió del torneig en la categoria infantil, mentre que en aleví el títol va ser de Martí Pèlachs (CTT Vilablareix). En benjamí, la final masculina va ser del CER L'Escala, amb victòria d'Iker González sobre Pablo Casas. I en benjamí femení, va ser Clàudia Curquejo (TT Cassà) la que va pujar al podi, en quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)