Futbol sala

Passarrius: “Havíem somniat amb aquest inici”

Futbol sala. El tècnic del Marfil Santa Coloma creu que, tot i el bon inici de lliga, el seu conjunt no ha de perdre la seva identitat treballadora i ha de seguir tocant de peus a terra

Sis victòries, un empat i una sola derrota, contra el Barça, és el balanç de vertigen que ha registrat el Marfil Sant Coloma en el primer tram de la temporada en la lliga de primera divisió. Xavi Passarrius, que enguany compleix el segon curs la banqueta de la plantilla colomenca, ha forjat un equip basat en el bloc de la campanya passada i ha aconseguit situar-lo entre els grans del futbol sala espanyol. Els colomencs sumen dinou punts, set més que l'any passat després de les primeres vuit jornades, i se situen en la quarta posició de la taula, rere l'Inter Movistar i El Pozo Múrcia, i empatats amb el Barça. “Abans de començar el curs havíem somniat amb això. L'any passat ja vam acabar molt bé”, assegura Passarrius. Tot i aquesta bona situació en la taula, el tècnic colomenc no llança coets i assegura que s'han de tenir els peus a terra. “El Pozo, l'Inter i el Barça juguen una altra competició. Hem de ser ambiciosos i seguir-los la petja amb treball diari”, diu el tècnic colomenc.

Passarrius atribueix el bon començament del seu equip a tres aspectes: “Tenim un any més d'experiència, hi ha un gran ambient al vestidor i, tot i que ens falta polir certs aspectes, encaixem menys gols que en les últimes temporades.”

Reforços de luxe

Passarrius ha sabut incloure a la plantilla dos noms que vénen cedits del Barça; Dídac Plana i Eric Martel, Nakata. El primer ja va demostrar sobradament les seves credencials en un dels enfrontaments amb el Barça del curs passat, en què va ser l'artífex de la victòria del seu antic equip, l'Umacon Saragossa. Martel és el segon màxim golejador dels colomencs, amb set dianes. El darrer ha fet mèrits per endur-se el premi al millor gol de la darrera jornada de la primera divisió.

Tot i les bones actuacions de les noves incorporacions, hi ha un jugador que segueix en la mateixa línia de rendiment dels últims anys i que continua sent un puntal per al conjunt de Passarrius. Dani Salgado ha anotat 12 gols i lidera la taula de golejadors. La temporada passada, el colomenc va anotar 44 dianes i es va proclamar pitxitxi.

El Noia de la Corunya per encetar la copa

El Marfil es veu les cares avui (21 h) amb el Noia gallec, rival de segona divisió B, en la primera eliminatòria de la copa del Rei. Els colomencs visiten la pista d'un equip de menor entitat, però que arriba a la cita amb la moral alta i situat en la primera posició del grup 1 de la categoria. A més, el Barça de Marc Carmona també s'estrena lluny de casa. Els blaugrana visiten (22 h) la pista del Fononós Gomerón canari. Per la seva banda, l'Hospitalet Bellsport, equip de la segona divisió, rep l'Umacon Saragossa (20.45 h), mentre que el Maxon Montcada, del grup 3 de la segona divisió B, juga (21.15 h) contra el Magna Navarra de primera divisió al pavelló Miquel Poblet de Montcada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)