Natació

Belmonte signa tres tercers llocs a Singapur

Natació. La badalonina, que continuarà la copa del món a Tòquio, va pujar al podi en els 400 m lliure, els 200 m papallona i els 400 m estils

La badalonina Mireia Belmonte va segellar la segona jornada de la copa del món de Singapur amb tres terceres posicions: en els 400 m lliure (4:02.70), els 200 m papallona (2:06.97) i els 400 m estils (4:28.90). En aquesta última prova es va imposar l'hongaresa Katinka Hosszu (4:27.60), que continua dominant la copa del món amb mà de ferro i ja acumula 25 victòries en la competició. La mallorquina Melani Costa es va classificar segona en els 400 m lliure (4:02.24) i va afegir un altre podi al seu palmarès. La gira asiàtica de les dues nedadores continuarà per Tòquio (9 i 10 de novembre) i Pequín (13 i 14).