Ciclisme

Més de 500 participants en la Volcanolimits

Ciclisme. Oriol Colomé va guanyar la prova amb més de 15 minuts d'avantatge respecte al segon

La primera edició de la Volcanolimits Bike es va dur a terme amb més de 500 participants, de Catalunya, la resta de l'Estat, Holanda, Itàlia o Anglaterra. Una cursa que passava per espectaculars paratges de la Vall d'en Bas, Sant Joan dels Balbs i Riudaura, punt en el qual es dividien els recorreguts de 30 i 52 quilòmetres (3.000 metres de desnivell). La volta curta anava cap a la pista del Petroli, i la llarga, en direcció a Vallfogona del Ripollès fins a Santa Magdalena per tornar a la zona de sortida, a la Cooperativa de Puigpardines (zona de sortida i arribada). Oriol Colomé (Bicis Esteve) va mostrar un nivell molt superior al de la resta de participants, com ho demostra la seva victòria amb més de 15 minuts de marge respecte al segon en la volta llarga (2h37:30). Rafel Herrero (CC Olot) i Roger Grau van completar el podi. En dones, va ser per a Eva Martín, Maria Casanova i Montse Lahosa. En la volta curta, els podis van ser per a Xavier Coll, Carles Zafra (Makrobike) i Marc Julià, i Sílvia Rovira, Anna Señé i Manoli Melero.

El 26 de gener es farà la Volcanolimits Trail (60 i 30 quilòmetres), mentre que la segona edició de la Bike –els organitzadors fan una valoració molt positiva de la primera– serà el 9 de novembre del 2014.