Ciclisme

Serinyà tanca la Copa Gironina de més èxit

Ciclisme. En l'edició d'aquest any s'han superat els 300 participants en cadascuna de les vuit proves

Serinyà va ser el marc de la darrera prova del calendari de la Copa Gironina de BTT, que en l'edició d'aquest any ha superat els 300 participants en cadascuna de les vuit proves i, en alguna ocasió, els 400 (Sarrià de Ter), per la seva àmplia oferta, que va des de les proves d'elit fins a les marxes de lleure i les categories de promoció, alhora.

A la localitat del Pla de l'Estany s'hi va fer el Territori Bora per recordar que es tracta d'una localització de coves prehistòriques, amb dos circuits molt tècnics i d'alta exigència, de 32 i 20 quilòmetres. El local Jordi Quintana va ser el primer, davant de Marc Trayter, que va punxar quan liderava la cursa. Ivan Castella va ser el més ràpid en la volta curta i Aida Viladrich, la primera noia. Els nou primers de la volta llarga van fer una eliminator, i el millor va ser Oriol Domènech.

Els campions de la Copa Gironina, per categoria, són: Roger Argelaguer (Bicis Esteve), en elit; Jordi Quintanas (CC Serinyà), sub-23; Narcís Lopes (CC Banyoles), júnior; Christian Collados (Bicis Esteve), màster 30, i Beni Montero (Monty-Ambisist), veterà 40, en la volta llarga. En la curta, Ivo Castella (Taymory-Bicicletes Segú), en cadet; Pere Batllori (Bike Area Llagostera), veterà 50; Aida Viladrich (3HM Club Esportiu), elit femenina; Manel Corralero (CC Blandense), infantil 1; Marc Brustenga (TBikes), infantil 2; Sílvia Roura (Bike Area Llagostera), cadet femenina, i Joan Salcedo (CE Bike Girona), veterà 60.

Proclamats tots els campions de la Copa Gironina

el 9

L'alcalde de Serinyà Josep Ramon; el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols; el delegat a Girona de la UFEC, Lluís Barba; el president del Club Ciclista Serinyà, Joan Nicolas, i la presidenta honorífica Quimeta Roca, amb el delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Francesc Moradell, són les autoritats que van acompanyar els campions de totes les categories de la Copa Gironina de BTT, que es van fer la tradicional fotografia de família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)