El Banyoles es col·lapsa després de la represa

1a estatal. L'equip del Pla de l'Estany va encaixar un parcial de 0-3 jugant amb superioritat i a partir d'aquí sempre va anar a remolc

BANYOLES26

montcada30

El Banyoles va millorar el seu rendiment respecte a jornades anteriors, però no va ser suficient per superar La Salle Montcada, que va tenir en els germans Pau i Albert Maresma els seus principals baluards. El conjunt del Pla de l'Estany va arribar al descans amb només dos gols de desavantatge (10-12). En els primers minuts després de la represa, però, va pecar d'inexperiència i no va saber remuntar just quan millor ho tenia. El Banyoles no va saber ni atacar ni defensar jugant amb superioritat. La Salle va aconseguir un parcial de 0-3 i a partir d'aquí el conjunt local sempre va anar a remolc.

BANYOLES: Gratacós (1), Suárez (2), Pijoan (1), Cabarrocas (2), Farlarier (4), Illa (7), Crous (1), Nieto, Martínez (1), Serra, Vila, Presta (5), León i José (2). MONTCADA: Presas, Díaz, Pau Maresma (6), Batlle, Albert Maresma (8), Benítez, Giráldez (2), Larriba (1), Duran (3), Garcia, Romea (2), Sánchez (2), González (5) i Expósito (1). PARCIALS: 2-2, 3-4, 3-6, 6-10, 9-10, 10-12; 10-15, 14-18, 18-19, 21-23, 23-26 i 26-30. ÀRBITRES: Montaner i Varas.