Ciclisme

Simon signa per l'Equador

Carretera. El campió de Catalunya torna al ciclisme professional amb l'equip de Melcior Mauri, que patrocina la federació del país sud-americà

El ciclista de Navàs Jordi Simon (23 anys), considerat una de les grans promeses del ciclisme de carretera a Catalunya, va signar ahir finalment un contracte professional per al 2014 amb el Team Equador de Melcior Mauri, que tindrà la base europea a Sant Pere de Ribes. Simon, actual campió de Catalunya i subcampió d'Espanya d'elit, correrà en la tercera divisió de la Unió Ciclista Internacional (UCI), coneguda amb el nom de continental.

Simon va debutar fa dues temporades com a professional a l'equip Andalucía, però es va haver de requalificar com a amateur quan la formació va desaparèixer. El de Navà, que va córrer la Volta a Catalunya l'any 2012, no serà l'únic català de l'equip. El seu director, Domènec Carbonell, va confirmar la tornada al país del veterà escalador Jaume Rovira (34 anys), el qual, davant la falta d'oportunitats, va córrer la temporada passada en un equip continental de Bulgària. Rovira té dues victòries com a professional: el GP de Laudio, el 2006, i la Ordiziako Klasia, el 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)