Natació

Continua el recital de Belmonte a Castelló

Natació. La nedadora badalonina guanya tres medalles d'or i bat la millor marca del campionat en els 400 m lliure l'endemà de batre el rècord del món

La badalonina Mireia Belmonte (UCAM) va mantenir la motivació l'endemà de batre el rècord del món dels 1.500 m i va sumar tres títols més en el campionat d'Espanya que es disputa a Castelló. La catalana va guanyar l'or en els 400 m estils, els 200 m papallona i els 400 m lliure i avui és la favorita per guanyar els 800. Va ser, també, una bona jornada per al CN Sabadell. Els vallesans van guanyar el 4x200 lliure i el nou líder de l'equip, Marc Sánchez, es va imposar en els 400 m estils i va pujar al podi com a subcampió, en els 400 m lliure.

La piscina de 25 m de Castelló va viure un dels duels més esperats a la tarda, en la prova dels 400 m lliure. Belmonte s'enfrontava a una altra de les nedadores més en forma de l'última copa del món, Melani Costa. La lluita no va decebre. Belmonte no es va relaxar ni un moment i va rebaixar el rècord del campionat (3:48.45), que estava en mans de la mateixa Costa des del 17 de desembre del 2011. La catalana, amb tot, es va quedar lluny del seu rècord (3:54.52).

En la jornada del matí, la subcampiona, Judit Ignacio (Sabadell), va obligar Belmonte a no relaxar-se en els 200 m papallona. El Sant Andreu també va poder exhibir el seu bon moment amb el triomf en els 4x50 m estils, amb el segon lloc de la mundialista Jèssica Vall en els 200 m braça i el bronze de la jove África Zamorano (15 anys) en els 200 m esquena, amb rècord d'Espanya júnior inclòs (2:09.21).

EL GRAN DUEL

La catalana va batre Melani Costa en la final més esperada, la dels 400 m lliure
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)