Atletisme

Bàrbara i Sara Ramon triomfen a Malgrat

Atletisme. Les dues germanes van ser primera i tercera en la categoria absoluta femenina en una jornada marcada per la calor, una constant

Ho van fer a Girona i Sant Hilari Sacalm, Esther i Marina Guerrero: primer i tercer lloc en la categoria absoluta femenina del Circuit Gironí de Cros. I ahir, a Malgrat de Mar, es va repetir el guió amb dues germanes al podi i en les mateixes posicions, si bé van ser Bàrbara Ramon (AA Catalunya) i Sara Ramon (slop.cat Sabadell), la vencedora i la tercera. Tot, en una nova prova marcada per les altes temperatures que van haver de suportar els atletes de les 23 categories participants, una constant en aquesta edició del circuit gironí, exagerada en la prova inaugural d'Olot i ahir a la localitat maresmenca. També va guanyar a Olot, Bàrbara ramon, que ahir va aconseguir el seu tercer triomf després del de la setmana passada a Salt. I en la categoria masculina, el millor de la categoria masculina absoluta va ser el gironí Jordi Rabionet (TR Esports Parra), tercer a 7 segons del guanyador, Mourad Taoussi (Laietana).

La propera cita del circuit serà diumenge, a Riudellots de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)