Handbol

El Barça té a Aranda el primer repte de la copa

Handbol. El conjunt blaugrana inicia en els vuitens de final el camí d'una competició que no ha pogut guanyar en les tres últimes edicions, des del 2010

El FC Barcelona, l'únic equip europeu que encara es manté invicte en totes les competicions, es posa avui en marxa en la copa del Rei, un títol que no ha pogut guanyar en les tres últimes edicions. L'equip de Xavi Pascual debuta en els vuitens de final a la pista del Villa de Aranda (20.30 h), que ara mateix està molt més preocupat per aconseguir la permanència en la lliga Asobal que no pas per aquesta eliminatòria a partit únic. El conjunt blaugrana ja va jugar a Aranda de Duero en la segona jornada de lliga i va passar per sobre de l'equip local per un contundent 20-44, que encara és la victòria amb més diferència d'aquesta edició del campionat. Amb tot, per avui s'espera una gran festa a la població de Burgos, que en la lliga pràcticament va omplir el pavelló Príncep Felip amb uns 2.200 espectadors. És una evidència més de l'enorme expectació que aixeca la magnífica plantilla blaugrana allà on va i que suposarà un estímul més per a l'equip de Jacobo Cuétara.

Xavi Pascual deixarà a casa Juanín a causa d'unes petites molèsties musculars i en el seu lloc viatjarà el porter del filial Fran Revuelta. El tècnic blaugrana insisteix en la dificultat de guanyar fora de casa una eliminatòria a partit únic i recorda que el curs passat ja van tenir molts problemes per vèncer l'Anaitasuna a domicili. “Volem guanyar la copa i això ens obliga a pensar que no són vuitens sinó que és una final”, sosté Pascual en l'inici d'una competició que en les últimes temporades havien guanyat els desapareguts Ciudad Real (2011) i Atlético de Madrid (2012/13). L'últim títol del Barça, que en té disset al seu palmarès, és del 2010, en la final disputada a Antequera contra el Reale Ademar de Lleó (38-35).

Els vuit equips que es classifiquin per als quarts de final disputaran aquesta eliminatòria en partits d'anada i tornada, que es jugaran entre el 26 de febrer i el 5 de març.

El Granollers i el Barça B, demà

El Fraikin Granollers s'estrenarà demà en la copa a la pista del Teucro (20.45 h). El FC Barcelona B, que ja ha hagut de superar dues eliminatòries prèvies, rep demà al pavelló de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí la visita del Naturhouse La Rioja (19 h). Precisament, a conseqüència d'aquest partit David Balaguer i Michal Kasal, dos dels habituals en algunes convocatòries del primer equip, es quedaran aquest cop a les ordres de Toni Gerona. El blaugrana Víctor Sáez, amb tretze gols, és el màxim golejador de la copa dels equips que continuen en competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)