Handbol

El Barça compleix el tràmit a Villa de Aranda

Handbol. El conjunt blaugrana no va fer concessions en el debut en la copa, va marcar diferències des de l'inici i ja espera rival en els quarts de final

aranda26


barça39


El FC Barcelona va complir el tràmit a Villa de Aranda i ja espera rival en els quarts de final de la copa del Rei. El conjunt blaugrana va oferir la bona predisposició que està exhibint en totes les cites i competicions del curs, i va deixar les coses ben clares amb un parcial inicial de 4-12. Les aturades d'Arpad Sterbik, que van propiciar més d'un contraatac, la bona connexió amb el pivot i l'encert des de la primera línia van provocar les primeres diferències. El Villa de Aranda, que va reservar algun dels seus titulars amb vista al partit de lliga del cap de setmana, va aturar el primer cop (8-13). Però el partit oscil·lava al ritme que marcaven els blaugrana i abans del descans l'avantatge dels visitants es va tornar a ampliar gràcies a l'aportació ofensiva de Karabatic i Lazarov.

Debut de Fran Revuelta

Després de la represa, el conjunt local va oferir la seva millor versió i amb dos bons parcials va estar a punt d'apropar-se a només quatre gols. El conjunt català, però, no estava disposat a fer cap més concessió, va posar la directa i va deixar el partit sentenciat amb avantatges superiors als deu gols. Tots els jugadors de camp van contribuir en la faceta ofensiva. Amb l'eliminatòria resolta, Xavi Pascual va fer debutar amb el primer equip el jove porter Fran Revuelta, que va entrar per Daniel Saric, el titular en la segona meitat.

En l'altre partit de copa que es va disputar ahir el Port Sagunt va vèncer el Ciudad Encantada a Conca, per 24-27. L'eliminatòria dels quarts de final (26 de febrer i 5 de març) ja es resoldrà amb partits d'anada i tornada.

VILLA DE ARANDA: Amérigo, Cabanas (1), Esteban (2), Camino (2), Rasero (2), Sladic (6), Valles –set inicial–; Beltza (1), Muñoz (1), Sánchez (1), Adrián, Chema (4), Martínez (4, 1 p.) i Tito (2). FC BARCELONA: Sterbik (Saric, Francisco Revuelta, p.s.), Noddesbo (4), Tomàs (5), Ariño (1), Gurbindo (1), Viran (1), Karabatic (4) –set inicial–; Entrerríos (5), Sorhaindo (3), Sarmiento (1), Rutenka (3, 1p.), Stranovsky (4), Saubich (2) i Lazarov (5, 1 p.). PARCIALS: 2-3, 4-6, 4-10, 8-13, 10-17, 12-19; 15-22, 17-23, 18-29, 22-33, 25-35 i 26-39. ÀRBITRES: García (Galícia) i Ríos. Exclusions: Beltza, Valles, Rasero i Martínez, per part del Villa de Aranda, i Saubich, del Barça.

El torn del Granollers i el Barça B

Amb el Barça classificat, avui serà el torn dels altres dos equips catalans en competició: el Fraikin Granollers i el Barça B. El conjunt vallesà, que ha recuperat la segona posició en la lliga i té la plaça assegurada en la copa Asobal, jugarà amb tots els efectius disponibles a la pista del Teucro de Pontevedra (20.30 h), de divisió de plata. Les úniques baixes són les d'Arnau Garcia, lesionat, i Jordi Puig, amb una grip intestinal. El filial blaugrana, l'altre supervivent de la segona categoria i que ja ha eliminat l'Amenabar (27-36) i el Bidasoa (23-21), se les haurà amb un dels rivals més complicats, el Naturhouse La Rioja, que aquest curs competeix en la lliga de campions. La cita serà al pavelló de la Ciutat Esportiva (19 h). Serà una bona oportunitat perquè llueixin algunes de les perles del filial, Balaguer i Kasal, que ja han jugat alguns minuts amb el primer equip, però també per a Medina, Sáez, Amigó i Florian Baumgartner, un lateral esquerrà de 19 anys i 2,06 m fitxat del Rhein Neckar Löwen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)