Tennis

Robredo plega lesionat

Masters estatal. L'olotí es va retirar ahir en els quarts de final al Barris Nord de Lleida quan empatava a cinc jocs contra Rubén Ramírez per culpa de molèsties a l'espatlla dreta

El tennista olotí Tommy Robredo (2) va plegar ahir adduint molèsties físiques a l'espatlla dreta quan jugava els quarts del Masters estatal contra Rubén Ramírez al pavelló Barris Nord de Lleida i el resultat era de 5-5 en el primer set. De fet, Robredo ja no es va sentir còmode de bon començament i va optar per no assumir riscos.

En el partit que va obrir el torneig, la sevillana Estrella Cabeza (119a de la WTA) va donar la sorpresa i va eliminar la segona cap de sèrie, Lourdes Domínguez, per 6-0, 3-6 i 7-6 (4). En el segon partit femení, la jove de Castelló de 17 anys Sara Sorribes va superar Sílvia Soler per 7-5, 3-6 i 6-4 i va accedir a les semifinals.

Avui, tres catalans

El rapitenc Albert Montañés se les haurà avui amb Nicolás Almagro (1), mentre que Marcel Granollers jugarà contra Fernando Verdasco (4). En noies, la vallesana Laura Pous jugarà contra la gran favorita, la canària Carla Suárez (1), mentre que la jove de Begur de 16 anys Paula Badosa s'enfrontarà amb Anabel Medina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)