Tennis

Pous venç la favorita

Tennis. Va derrotar per 6-3, 3-6 i 6-4 la canària Carla Suárez en el Masters estatal. Badosa, Montañés i Granollers van ser eliminats

Laura Pous serà l'únic representant català en el Masters estatal que es disputa a Lleida, en el qual es disputaran les semifinals. Ahir en van jugar quatre, i Paula Badosa, Marcel Granollers i Albert Montañés van ser eliminats.

Laura Pous va donar la gran sorpresa en el quadre femení i va eliminar la primera favorita, la canària carla Suárez per 6-3, 3-6 i 6-4. La jugadora de Granollers va fer un bon primer set, però en el segon va ser superada per la canària, que també va començar dominant el tercer set (0-3). Pous va saber remuntar molt bé, va guanyar el partit i jugarà les semifinals contra la sevillana Estrella Cabeza.

L'altra catalana del quadre femení, Paula Badosa, va obrir la jornada i, després de jugar un gran partit, va perdre per un doble 7-6 contra la valenciana Anabel Medina. La jove de 16 anys de Begur va jugar sense complexos, va anivellar un 5-1 en el primer set i va arribar a dominar per 2-4 en el segon. En els punts decisius, però, es va imposar la major experiència de la seva rival que va passar a les semifinals.

En el quadre masculí van quedar fora en els quarts de final Albert Montañés i Marcel Granollers. El rapitenc va ser superat pel murcià Nicolás Almagro, el primer favorit, i va perdre per 6-3 i 6-4. El barceloní va lluitar més, però va perdre contra el madrileny Fernando Verdasco per 7-5 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)