Tennis

Laura Pous juga avui la final del Masters estatal

Tennis. La granollerina va superar ahir la sevillana Estrella Cabeza per 6-3 i 6-4, i la seva rival serà la valenciana Anabel Medina

La tennista de Granollers Laura Pous va derrotar ahir la sevillana Estrella Cabeza per 6-3 i 6-4, i avui jugarà al pavelló Barris Nord de Lleida contra tot pronòstic la final del Masters estatal de tennis contra Anabel Medina. Pous viu un gran moment. Es va classificar entre les vuit tennistes que han disputat la competició gràcies al seu triomf en el campionat d'Espanya jugat a Sant Joan Despí, i divendres va eliminar la canària Carla Suárez (1), la gran favorita per alçar la copa. Avui afrontarà la seva segona final en la competició després de perdre la del 2010 contra María José Martínez.

Anabel Medina, per la seva banda, es va haver d'arromangar per desfer-se de la jove de 17 anys Sara Sorribes, però la va acabar doblegant per 6-2, 4-6 i 6-1. La valenciana buscarà la quarta corona després d'haver-se endut el torneig –també denominat copa del Rei– els anys 2005, 2006 i 2007.

Verdasco-Feliciano, final d'homes

En el quadre masculí, en el qual els tres catalans –Tommy Robredo, Albert Montañés i Marcel Granollers– van quedar fora en els quarts, la final la jugaran el madrileny Fernando Verdasco (4) i el tennista de Toledo Feliciano López (3). Verdasco, que ja va ser campió del torneig el 2007, va superar ahir el primer favorit, Nicolás Almagro, per 6-4 i 7-6 (2), mentre que López va superar l'alacantí Rubén Ramírez per 6-2 i 6-4. Després de les finals es retrà homenatge al jugador de futbol de Tremp traspassat l'any passat, Miki Roqué, que estava vinculat al tennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)