Esport i política

Tarragona 2017 obté exempcions fiscals per al capital privat

Política esportiva. La llei està publicada en el BOE i s'aplicarà a partir de l'1 de gener

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica el pressupost general de l'Estat pel 2014 després de l'aprovació definitiva del Congrés dels Diputats en què s'especifica que “els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 rebran la consideració d'esdeveniment excepcional d'interès públic a efectes del que disposa l'article 27 de la llei 49/2002, del 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals de mecenatge”.

Els patrocinadors de Tarragona 2017, doncs, es podran beneficiar d'una exempció fiscal de la seva aportació del màxim previst en l'article 27.3 de la llei 49/2002. També explica que “la durada d'aquest programa de suport serà de l'1 de gener del 2014 al 31 de desembre del 2017”.

El tinent d'alcalde i comissionat de l'Ajuntament de Tarragona per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, va destacar: “Es tracta d'una molt bona notícia que demostra que s'estan fent les coses segons el que estava previst. Un cop aconseguits els beneficis fiscals, seguirem treballant en una gestió organitzada de captació activa de recursos per als jocs.”

Les exempcions fiscals eren un dels grans cavalls de batalla pels quals lluitava Tarragona des que li van concedir els jocs, sobretot en el marc d'austeritat condicionat per la crisi econòmica actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)