Ciclisme

Muller s'apunta la primera, a Verges

Ciclisme. El GP Baix Ter, resolt en l'esprint, va obrir el Campionat Social d'Hivern de Carretera, de cinc curses

L'argentí resident a la Garrotxa Mauricio Muller (Lefa Team) va guanyar la primera cursa del Campionat Social d'Hivern de Carretera, el Gran Premi Baix Ter, disputat diumenge amb sortida i arribada a Verges i amb la participació de 200 ciclistes entre totes les categories, amb 80 quilòmetres per l'Empordanet (Jafre, Colomers, Foixà, la Sala, Parlavà, Ultramort i Verges). Muller, que havia estat segon el cap de setmana anterior en la 72a Cursa Ciclista del Perelló, va superar en l'esprint Oriol Escolano (Bicis Esteve), segon, i Adrià Moreno (Controlpack), tercer, que van marcar el mateix temps que la resta dels set escapats, entre els quals hi havia Ismael López (Bicis Esteve), vencedor en la categoria sub-23.

Joan Compte, Burgues (Bicis Esteve), que es va escapar en solitari en un primer moment i va guanyar el premi de les metes volants, va entrar a 20 segons del grup capdavanter, i Jordi Soler (Bicis Esteve), Antonio Miguel (Palafrugell CC) i Rostom Bensetti (Le Bolou), a poc més d'un minut i davant del pilot principal. Miguel va trencar un període de més d'un any sense competir i es va imposar en la categoria màster 30. Muller va guanyar també el mallot de la muntanya i la resta de guanyadors per categories van ser: David Casanova (Castillo Onda), júnior; David Gijon (Comdibal), cadet; Esther Villaret (Tot Net), júnior femení; Berta Orosco (Le Boulou), cadet femení; Dani Pérez (Munt Bikes), sènior; Luis Carlos (Bicicletes Tope), veterà 40; Dominique Puig (Catalan's Team), 50; Alain Gadenne (Le Boulou), 60, i Manuel Espejo (Plat i Pinyó), cicloturista.

Els tres primers de cada categoria (12) van rebre premis, així com els vencedors de la muntanya i metes volants.