Esport i política

“Hem de ser més oberts”

Els símbols. Considera que l'estelada, com qualsevol altra bandera, ha de ser acceptada als recintes esportius com una forma de reivindicació pacífica de la independència

El secretari general va defensar la posició del Parlament de demanar que no es prohibeixin les estelades als recintes esportius d'arreu de l'Estat. “Tothom s'ha de poder expressar a tot arreu de manera correcta. Una bandera només és violent si algú la vol veure violenta. Per què és violent voler que el teu país sigui independent?”, va assenyalar Tibau, que lamenta la crispació en alguns àmbits. “Ho dic per tothom; també hem de respectar els catalans que no volen la independència. Hem de ser més oberts, majors d'edat i acceptar la discrepància de forma oberta”, hi va afegir.

Respecte a la possibilitat, rebutjada per l'Ajuntament de Barcelona, que Joan Antoni Samaranch tingués un carrer a la capital de Catalunya, també hi va dir la seva: “Samaranch té dues cares, una de molt bona perquè va portar els Jocs a Barcelona i una altra que jo no he de destapar, és ben coneguda.”

Del projecte de reforma del Camp Nou, considera que la junta fa bé de consultar el soci: “Que presenti un projecte engrescador i que decideixi el propietari, el soci.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)