Atletisme

Noces d'argent a Caldes

Atletisme. La cursa popular de les 4 Viles, que també circula per Arenys, Llavaneres i Sant Vicenç, celebra la 25a edició en un bon estat de salut

El municipi maresmenc de Caldes d'Estrac té una de les superfícies més petites de Catalunya, amb 0,74 quilòmetres quadrats, però no per això va renunciar a organitzar, quan va ser el moment, una cursa popular de 10 quilòmetres amb tots els ets i uts. Aquesta prova, que viurà diumenge la 25a edició, després de diverses vicissituds –entre el 2004 i el 2007 no es va fer– va rebre un gran impuls a partir del 2008, amb un increment notable de participació amb l'assessorament tècnic del CA Laietània. Amb un terme tan petit, la cursa, també anomenada de les 4 Viles, circula necessàriament per les poblacions veïnes d'Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís) i Sant Vicenç de Montalt. A més dels vencedors, també hi haurà un premi especial a la millor disfressa masculina i femenina, arran de la coincidència de la prova amb les dates de carnestoltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)