Tennis

Robredo supera el tràngol

Tennis. Va patir contra l'australià Matosevic però ja és a la tercera eliminatòria d'Indian Wells. El castellonenc Bautista va eliminar Berdych

El català Tommy Robredo (16è cap de sèrie) va superar l'australià Marinko Matosevic (69è de l'ATP) amb penes i treballs per 7-6 (6), 5-7 i 6-4 en un partit igualadíssim de dues hores i 32 minuts i va accedir a la tercera eliminatòria del Masters 1000 d'Indian Wells. Tots dos van fer dos trencaments en les sis boles de què van disposar i tots dos també van acabar empatats a punts: 111 a 111. El percentatge de primers serveis també va acabar en taules: 57%. Però Robredo va fer un ace més (9-8) i una doble falta menys (3-4). El català se les haurà amb el croat Marin Cilic (24).

El castellonenc Roberto Bautista (53è), per la seva banda, va donar la gran sorpresa de la jornada i fins ara del torneig i va eliminar el txec Tomas Berdych per 4-6, 6-2 i 6-2 en dues hores i 22 minuts. El seu rival en la tercera eliminatòria serà el finlandès Jarkko Nieminen.

Tsonga, al carrer

L'altre il·lustre estimbat en la matinada de dilluns –hora catalana– en el desert californià va ser el francès Jo-Wilfried Tsonga (9), apartat en la segona eliminatòria pel seu compatriota Julien Benneteau (6-4 i 6-4). També es va acomiadar Gilles Simon (21). Va perdre contra l'austríac de la prèvia Dominic Thiem (101è) per 7-6 (5) i 6-2.

Carla Suárez, eliminada

La deixebla de Xavi Budó (14) no va superar la tercera eliminatòria contra la francesa Alize Cornet (24) i va cedir per 6-7 (4), 7-5 i 6-3 en un partit etern que va durar tres hores i 26 minuts en què la canària va malbaratar tres pilotes de partit. També es va acomiadar del torneig la italiana Sara Errani (8) contra la jove sensació canadenca Eugénie Bouchard (18), per 6-3 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)