Natació

Ben representats a Berlín

Natació. Belmonte encapçala la llista de nedadors que competiran en el campionat continental a l'agost; també hi seran: Vall, Rando i álvarez (Sant Andreu), Garcia (Mediterrani), Ignacio (Sabadell), Arroyo (Barceloneta) i Puig (Terrassa)

La badalonina Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) encapçala la nòmina de catalans que competiran en l'europeu de Berlín (18-24 d'agost) després de registrar la mínima en el recent Obert d'Espanya de Palma.

Ahir la federació espanyola va oficialitzar la convocatòria, en què també hi ha Jessica Vall, Juanmi Rando i Melquíades Álvarez (CN Sant Andreu), Marina Garcia (Mediterrani), Judith Ignacio (CN Sabadell), Antonio Arroyo (Atlètic Barceloneta) i Albert Puig (CN Terrassa).

Belmonte és qui haurà de superar un calendari més exigent ja que competirà en sis disciplines: 200 m papallona, 200 i 400 m estils, 400, 800 i 1.500 m lliure. Vall tampoc no queda curta: 50, 100 i 200 m braça. I completaran les actuacions: Ignacio (200 m papallona), Rando (100 esquena), Garcia (100 braça), Álvarez (200 m braça), Puig (200 m estils i el relleu 4 x 200 m lliure) i Arroyo (1.500 m).

Sánchez i Duran, també

La natació catalana completarà la representació a la cita d'Alemanya amb dos nedadors amb fitxa en clubs catalans, però que són de fora. Es tracta de l'extremeny Miguel Duran i l'illenc Marc Sánchez, del CN Sabadell. El primer participarà en els 400 m estils i els 400, 800 i 1.500 m lliure, mentre que el segon disputarà els 400 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)