Esport i política

Toca comprometre's

Política esportiva. L'esportista català té, des d'avui, una nova eina per manifestar que només amb la independència hi ha un futur millor

Ha arribat el moment. L'esport català, que ja s'ha adherit al procés cap a la independència de Catalunya a través de federacions i clubs, té ara l'oportunitat de mostrar un suport potent des de la base donant suport al manifest impulsat per la sectorial d'esports de l'ANC i la Plataforma Pro Seleccions fa un any, en el qual es denuncia la greu crisi econòmica i política que viu l'esport català i reclama la necessitat de tenir un estat independent. Des d'ahir ja és operatiu el web. www.esportindependencia.cat, en què els esportistes de qualsevol nivell, fins i tot amateur, es poden adherir a la campanya Esport per la Independència.

No és la primera iniciativa independentista que parteix de l'esport. El circuit Corre per la Independència –36 curses i 20.774 corredors l'any 2013– engega la segona edició encara amb més curses i inscripcions. I el col·lectiu La Natació per la Independència és actiu des del juliol de l'any passat. Però ara es tracta de recollir un nombre massiu d'adhesions sense necessitat de participar en cap activitat concreta. La fórmula més accessible per fer costat al moviment independentista des de l'esport.

En el web es publicarà cada setmana una entrevista a un personatge de referència de l'esport català que doni suport a la campanya. A més, el web també recull totes les informacions i imatges que relacionen l'esport amb la reivindicació sobiranista i conté un espai destinat a difondre els beneficis de la independència per a l'esport.

Durant la campanya es portaran a terme xerrades informatives per tot el país, a través de clubs i altres entitats locals, per explicar les conseqüències per a l'esport d'una Catalunya independent.

Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)