Més esport

Jornet estrena la temporada

Curses de muntanya. El cerdà defensa aquest cap de setmana, a La Palma, la victòria en la prova de llarga de distància de la Transvulcania (73,3 km). Avui disputarà el quilòmetre vertical

Kilian Jornet estrena aquest cap de setmana la temporada de curses de muntanya amb la disputa de la Transvulcania, la primera gran prova del calendari. El corredor cerdà defensarà el títol en la modalitat de llarga distància, puntuable per a la copa del món, però abans disputarà el quilòmetre vertical, que té lloc avui amb un recorregut de 6,6 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.160 metres. Jornet només ha fet deu dies d'entrenament específic, però confia que podrà revalidar la victòria a pesar que l'adaptació a la calor de l'illa de La Palma és sempre un dels seus handicaps. En la prova hi participaran alguns dels grans rivals del corredor català, com ara l'espanyol Luis Alberto Hernando, el nord-americà Dakota Jones i el mallorquí Tòfol Castañer.

La cursa reina començarà dissabte, a les 6 del matí, i tindrà 73,3 quilòmetres entre Faro de Fuencaliente i Los Llanos de Aridane, i un desnivell acumulat de 8.525 metres. Després de la Transvulcania, els corredors tindran només quinze dies de descans abans d'una altra de les grans cites de la temporada, la marató de Zegama, al País Basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)