Tennis

Nadal recupera el to i minimitza Berdych

Tennis. Va superar el txec per 6-4 i 6-2 amb solvència i sense baixades d'intensitat i jugarà la semifinal contra el castellonenc Bautista

El balear Rafa Nadal (1) va recuperar ahir la brillantor del seu joc a la caixa màgica en una prova de foc contra un rival temible com el txec Tomas Berdych (6), que es va veure superat per l'excel·lència i la consistència del número u per 6-4 i 6-2 en una hora i 27 minuts. El manacorí jugarà avui la seva 53a semifinal d'un Masters 1000 contra Roberto Bautista. El castellonenc està fent una gran temporada i va vèncer amb claredat el colombià Santiago Giraldo per 6-3 i 6-4 sense cedir ni una sola vegada el seu servei. Mai abans havia assaborit una semifinal d'un Masters 1000. Nadal va titubejar d'entrada i Berdych va arribar a disposar d'una pilota de trencament en el primer joc però no la va aprofitar i el manacorí es va anar agafant confiances. Amb un servei molt eficient, va entrar de ple dins del partit i va obtenir un break favorable amb una restada impossible (4-3). En el segon set, va donar el primer gran cop en el tercer joc amb un altre trencament. La fórmula de fer moure el txec de cantó a cantó li estava donant bon resultat i va asfixiar Berdych, que ja no va mostrar símptomes de recuperació. David Ferrer (5), per la seva banda, va derrotar el letó Ernest Gulbis per 7-6 (3) i 6-3 i jugarà contra el vencedor del partit entre el japonès Kei Nishikori (10) i Feliciano López.

Muguruza i Suárez, final de dobles

La catalana Garbiñe Muguruza i la canària Carla Suárez van derrotar per 5-7, 6-3 i 10-8 la xinesa Shuai Peng i la taiwanesa Su-Wei Hsieh (1), que dilluns seran les números u de dobles, i es van plantar a la final d'avui contra les italianes Sara Errani i Roberta Vinci (2). Les semifinals individuals les jugaran la russa Maria Xaràpova (8), que va vèncer la xinesa Na Li (2), i la polonesa Agnieszka Radwanska (3) –va derrotar la francesa Caroline Garcia–. La txeca Petra Kvitova (5) es va beneficiar de la retirada de la nord-americana Serena Williams (1) per una lesió a la cuixa esquerra i se les haurà amb la romanesa Simona Halep (4), que va derrotar la sèrbia Ana Ivanovic (11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)