Més esport

Garcia Pinto, tercer a Madeira

Golf. Va fer 138 cops en una competició escurçada i va acabar a només tres de la millor targeta. El jugador de Canet d'Adri participarà aquesta setmana en l'open d'Espanya a Caldes

Jordi Garcia Pinto va aconseguir un tercer lloc excel·lent en el Challenge de Madeira. El jugador de Canet d'Adri, que aquesta setmana participarà en l'open d'Espanya al PGA de Caldes de Malavella, va acabar amb una targeta de 138 cops, 69 en cada una de les dues úniques jornades que van puntuar –la competició es va haver d'escurçar a causa de la boira–. Garcia Pinto va empatar amb tres jugadors més, l'espanyol Antonio Hortal, el paraguaià Fabrizio Zanotti i el francès Julien Perrier, i va quedar a només tres cops de la targeta de 135 que van compartir l'anglès Daniel Brooks i l'escocès Henry Scott. Els dos jugadors britànics van haver de disputar-se la victòria en un desempat en el qual es va imposar Brooks.

El gironí va acabar la jornada definitiva amb tres cops sota par gràcies a quatre birdies i a un sol bogey.

Durant la jornada es va viure la tràgica mort del caddie Iain McGregor en ple joc. L'organització, conjuntament amb els jugadors i la resta de caddies, va decidir continuar la competició després de celebrar-se un minut de silenci en memòria del finat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)