Tennis

Nadal s'hi aferra i Wawrinka fa figa

Tennis. El balear es va plantar a quarts de Roma remuntant un set advers i un 0-2 contra el rus Iujni amb onze jocs seguits, mentre que el suís es va estavellar contra el veterà alemany Haas. Ferrer, solvent, va esbandir el letó Gulbis

Els suïssos fan figa en el Masters 1.000 de Roma. Dimecres Roger Federer va enfilar la porta de sortida i ahir Stanislas Wawrinka (2), accelerat, va xocar contra el veterà Tommy Haas (15). El teutó es va imposar per 5-7, 6-2 i 6-3 amb una exhibició de joc i jugarà els quarts amb el búlgar Grigor Dimitrov (12), que va remuntar contra el txec Tomas Berdych per 6-7 (3), 6-2 i 6-2, Rafa Nadal, en canvi, va serrar les dents. El balear tenia el primer set a la mà amb un break a favor i 5-3 contra Mikhaïl Iujni, però es va ennuegar i el rus va renéixer, igualant primer el capítol de trencaments i superant clarament Nadal en el tie-break per 6-7 (4). Amb 0-2 en contra en el segon set, el cop de puny del manacorí va ser fulminant –11-0– i va escombrar Iujni per 6-2 i 6-1. El rival del balear serà l'escocès Andy Murray (7), superior a l'austríac Jürgen Melzer per 7-6 (1) i 6-4. El canadenc Milos Raonic (7) va vèncer el francès Jo-Wilfried Tsonga (11) per 7-6 (5) i 6-4 i jugarà contra Jeremy Chardy, el botxí de Federer que ahir va derrotar el croat Ivan Dodig (6-3 i 6-2). El xabià David Ferrer (5) va ser infinitament superior al letó Ernests Gulbixs (6-2 i 6-3) i se les haurà el vencedor del duel Djokovic (2)-Kohlschreiber.

Els quarts femenins tindran els següents partits: Williams (1)-Zang; Suárez (13)-Ivanovic (11); Jankovic (6)-Radwanska (3) i Errani (10)-Li (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)