Tennis

Djokovic excel·leix contra Ferrer

Tennis. El xabià va jugar un gran partit, però va claudicar contra la qualitat tècnica i la capacitat mental del serbi, que jugarà la semifinal de Roma contra el canadenc Milos Raonic. El búlgar Grigor Dimitrov va eliminar Tommy Haas

Un penúltim punt amb 38 colpejos defineix la magnitud del partit que ahir va guanyar Novak Djokovic (2) davant de David Ferrer (5) per 7-5, 4-6 i 6-3 en dues hores i 31 minuts d'espectacle. Ferrer va fer un partidàs però el serbi va fregar l'excel·lència i jugarà avui la primera semifinal del Masters 1000 de Roma contra el canadenc Milos Raonic (8). El gegant nascut a Podgorica (Montenegro) va barrar el pas al botxí de Federer, el francès Jeremy Chardy, per 6-3, 5-7 i 6-2,

Rafa Nadal (1), per la seva banda, es va enfrontar en l'últim partit de la jornada a Andy Murray (7). L'escocès va estabornir de sortida el manacorí amb un parcial de 5-0 i li va endossar un 6-1. Nadal li va pagar amb la mateixa moneda (1-6) i el tercer set, més anivellat, no s'havia acabat en el moment de tancar l'edició (5-5)..El rival del vencedor serà el búlgar Grigor Dimitrov, que va tallar las aspiracions del veterà alemany Tommy Haas. El teutó perdia per 6-2 quan es va retirar per lesió.

En noies, l'exhibició amb el revés paral·lel de la canària Carla Suárez (13) no va ser suficient per doblegar a la sèrbia Ana Ivanovic (11), que es va imposar per 6-4, 3-6 i 6-4 i jugarà avui la semifinal contra Serena Williams. L'altra semifinal la disputaran Sara Errani (10), que ahir va fer embogir la parròquia local contra la xinesa Na Li (2) per 6-3, 4-6 i 6-2, i la sèrbia Jelena Jankovic (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)