Esport i política

Messina fa costat a la reivindicació catalana

Política esportiva. “Un milió de persones al carrer no poden passar desapercebudes”

En una entrevista al diari Ara, Ettore Messina, l'entrenador del CSKA de Moscou, extècnic del Madrid i que va estar a punt de fitxar pel Barça l'estiu del 2005, es mostra partidari que Catalunya pugui decidir el seu futur i que el desig majoritari del poble català trobi una sortida política satisfactòria.

Messina, sicilià de Catània, és rotund: “No en conec els detalls, però des de fora és clar que una cosa és el que diuen les lleis i una altra, la força de la gent. Estem en un món en què hem de trobar, de manera política i no de manera agressiva, solucions per protegir els drets de les minories. Catalunya té una història, una llengua i una identitat. Haurà d'arribar un moment en què les dues parts s'asseguin juntes i busquin solucions. No pot passar desapercebut que més d'un milió de persones sortissin al carrer. No conec la legislació concreta detalladament, però no entenc per què Catalunya no pot ser un país normal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)