Més esport

Menegatti, el primer líder

Surf de vela. L'italià, subcampió del món el 2013, va guanyar la primera mànega en una jornada marcada per les sorpreses

Alberto Menegatti (ITA-4) és el primer líder del GP Catalunya Costa Brava i del campionat del món de surf de vela (PWA World Tour), gràcies al seu triomf en el primer eslàlom completat en dues jornades al golf de Roses, disputat ahir. L'italià, subcampió del món el 2013, va acreditar un bon estat de forma i va superar el francès Antoine Albeau (F-192), actual campió del món i vencedor de la prova catalana l'any passat, en què ell va ser vuitè. Una sorpresa relativa, magnificada amb el segon i tercer ahir, Cyril Moussilmani (F-71) i Micah Buzianis (USA-34).I encara més sonada va ser la desqualificació del dotze vegades campió del món, el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11), en la primera mànega. La platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador va ser el marc ahir de la prova inaugural del mundial del 2014, amb 64 participants i un vent de sud de fins a 15 nusos. La previsió per avui era de tramuntana i cel clar des de primera hora del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)