Hoquei sobre herba

Empat en el debut

Hoquei sobre herba. Mundial. La selecció espanyola masculina va saber anivellar en la segona meitat el gol inicial d'Anglaterra

ESPANYA1

ANGLATERRA1

La selecció espanyola va iniciar el mundial amb un empat contra Anglaterra en un partit anivellat i en què cada conjunt va marcar en l'inici d'una part. Els anglesos es van avançar en el sisè minut de partit i amb aquest mínim 1-0 es va arribar al descans. En els primers minuts de la represa Edi Tubau va empatar. Els dos equips van tenir més ocasions i els anglesos van arribar a desaprofitar quatre penals córner i Espanya dos. La selecció espanyola, amb catorze jugadors catalans, s'enfrontarà demà a Austràlia.

ANGLATERRA: Pinner, Bailey, Weir, Jackson, Mantell, Martin, Brogdon, Hoare, Gleghorne, Dixon, Middleton, Shingles, Whiteman, Condon, Carson, Lewers, Catlin i Fox. ESPANYA: Cortés, Freixa, Enrique, Pérez, Delas, Ruiz, Tubau, Oliva, Ramon Alegre, Dabanch, Lleonart, Mir, Sallés, Piera, Casasayas, Terraza, David Alegre i Fernández. GOLS: 1-0 (6') Brogdon. 1-1 (37') Tubau. ÀRBITRE: Blasch i Simmonds. Van mostrar targeta verda a David Alegre i Ramon Alegre, i targeta groga a Catlin.