Tennis

“Djokovic m'obliga a jugar al meu límit”

Rafa Nadal. Campió de Roland Garros

“En aquest tipus de partits tots els moments son crucials. Cada vegada que jugo contra Novak és un gran repte per a mi i un plaer. M'obliga a jugar al meu límit. Això augura grans enfrontaments en el futur. El títol que he guanyat avui és inoblidable”, va dir a peu de pista Rafa Nadal, després d'escalar, com marquen els cànons, a la graderia a abraçar i ser abraçat pels seus familiars i els membres del seu nombrós equip de treball, liderat pel seu oncle Toni Nadal. “No puc ni parlar, aquest torneig em porta molts records i m'emociona cada cop que el guanyo”, va afegir el nou cops campió, que va recordar l'anterior final de Grand Slam que havia afrontat, quan una lesió a l'esquena li va impedir lluitar contra Stanislas Wawrinka com ell hauria volgut. Nadal també va agrair el suport del públic: “Heu estat increïbles amb mi en aquestes dues setmanes i m'heu ajudat molt.” Lògicament, tampoc no es va oblidar del seu equip: “Gràcies. Sense ells res d'això no seria possible. Han estat al meu costat en els bons moments i en els dolents. El títol és una recompensa.”

Toni Nadal, per la seva banda, va admetre que el seu nebot havia passat un moment molt crític en el quart set: “Tenia rampes i, si Djokovic s'hagués recuperat, no hauria pogut aguantar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)