Voleibol

Llenas marxa al Narbona i Mora se'n va a Alemanya

Voleibol. El central Altayó ha renovat pel CAI Terol i Iban Pérez continuarà al Nantes

El voleibol català masculí continua exportant jugadors de qualitat a l'estranger, tot i no tenir cap equip en la superlliga des de fa diverses temporades. El veterà lliure palafrugellenc Francesc Llenas (CAI Terol) deixa el conjunt aragonès i disputarà l'A-1 de la lliga francesa amb el Narbona. Llenas ha estat campió de la superlliga i va recalar al CAI en el curs 2011/2012. Llenas havia jugat abans a l'Unicaja Almeria, l'Elx i l'Andorra, entre altres, i té un ampli palmarès. També ha disputat aquesta temporada la lliga francesa l'oposat barceloní Iban Pérez, que va jugar amb el Nantes, conjunt que va ser vuitè en la fase regular i va perdre contra el Tours, el líder i posterior campió, en els quarts. Pérez ha renovat contracte amb els francesos.

D'altra banda, el col·locador tarragoní Carles Mora tampoc no continuarà al CAI Terol perquè ha fitxat pel Lüneburg alemany. Mora havia jugat abans a Eivissa, Saragossa i al Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, en què es va formar. El central de Sabadell Marc Altayó, en canvi, ha renovat per un any i continuarà vinculat a l'actual campió de la superlliga espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)