Natació

Vall i Sánchez repeteixen a Canet

Natació. Els dos catalans van aconseguir una altra medalla en la segona jornada del Mare Nostrum

La catalana Jessica Vall (CN Sant Andreu) i el nedador del CN Sabadell Marc Sánchez van tornar a ser els protagonistes de la trobada de Canet de Rosselló, la segona prova del circuit Mare Nostrum. La nedadora va aconseguir la tercera posició en els 200 m braça (2:25.99), al darrere de la gran favorita, la danesa Pedersen, i de la japonesa Watanabe. En la mateixa prova, la també catalana Marina Garcia va ser cinquena (2:26.62). Vall va tancar la seva participació a Canet de Rosselló amb una sisena posició en els 50 m braça (32.08). Per la seva banda, el català Marc Sánchez va ser tercer en els 800 m lliures (7:59.01) i va sumar també la seva segona medalla de la prova, després dels 400 m de dimecres. La representació catalana va acabar en els 800 m lliures, amb Miguel Durán (11è temps) i Antonio Arroyo (14è temps).

També Rafa Muñoz (CN Navial) va pujar al podi, en aconseguir la segona posició (23.65) en els 50 m papallona, i Beatriz Gómez (CN Galaico) va ser tercera en els 400 m estils (4:40.96). A les portes es va quedar la balear Melani Costa, que va ser quarta en els 400 m lliures (4:08.29), a només 61 centèsimes del tercer lloc. Qui no va poder participar en cap de les proves en què es va inscriure va ser Judit Ignacio. La nedadora del CN Sabadell es va sumar a la baixa de Mireia Belmonte, que ja es va haver de retirar el cap de setmana passat a Montecarlo. La badalonina és dubte per a la tercera prova del circuit, que es disputarà a la piscina del CN Sant Andreu aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)