Tennis

Nadal: “Em sento millor que els dos últims anys”

Tennis. El mallorquí diu que arriba al torneig londinenc en millor forma que en les últimes edicions i creu que pot fer una bona competició

Rafa Nadal va caure contra el belga Steve Darcis en el seu partit de debut en el torneig de Wimbledon 2013. Un any abans no ho havia fet gaire millor: només va progressar una eliminatòria abans de perdre contra el txec Lukas Rosol. El mallorquí, però, està convençut que aquest any pot ser diferent, com va explicar ahir en la roda de premsa prèvia a l'inici del torneig londinenc: “Estic fent les coses bé. Em sento millor que els dos últims anys. He entrenat fort des que he arribat aquí. He practicat més hores de les habituals per a un torneig.”

Les sensacions del número u del món –tot i que a Wimbledon serà el segon cap de sèrie– es basen en l'absència de les molèsties físiques que va tenir a Roland Garros, que, malgrat tot, no van evitar que hi aconseguís el seu novè títol: “Per jugar bé en herba cal estar bé físicament i els últims anys no ho havia estat.” “Aquest any em fa menys mal que l'any passat, les sensacions són més positives quan em moc, m'ajupo i pico de revés.”

Djokovic, també a punt

Qui també sembla que ha deixat els problemes físics enrere és Novak Djokovic. El serbi, primer favorit, havia tingut molèsties al canell en els seus primers entrenaments sobre herba: “Ara mateix no sento cap dolor. En canviar de superfície, els primers dies vaig tenir unes sensacions una mica estranyes al canell. Ara està bé i espero que continuï així.” Djokovic va notar les primeres molèsties a Montecarlo, tot i que no se li van reproduir ni a Roma ni al Roland Garros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)