Més esport

Valero guanya l'estatal aleví

Tennis de taula. Amb el seu company del Tramuntana, Grau, va ser tercer en el doble. Mariona Saenz (Bàscara), bronze en juvenils

Xavier Valero, del Tramuntana Figueres, va guanyar el títol estatal individual de la categoria aleví en el campionat estatal de tennis de taula, que s'està disputant a Antequera. Valero es va imposar en la final a Francisco Miguel Ruiz, del CD Cártama, per 3-1 (11-3, 11-6, 7-11 i 12-10). En les semifinals el jugador del conjunt empordanès va vèncer pel mateix resultat al jugador de l'Alacant TM Marc Gutiérrez. En aquesta mateixa competició individual el seu company d'equip Sergi Grau va arribar fins als quarts de final, en què va perdre per 3-1 contra el futur subcampió.

Xavier Valero i Sergi Grau van disputar plegats ma modalitat de dobles i van pujar al podi en guanyar la medalla de bronze. Valero i Grau van perdre (3-1) en la semifinal contra els subcampions, Miguel Núñez (Burgos) i Andrés Torres (Vincios). Aquest èxit del conjunt empordanès s'afegeix al títol per equips que el Tramuntana Figueres va guanyar fa només un parell de dies.

En la categoria juvenil femenina Mariona Saenz (Bàscara) va guanyar la medalla de bronze en la prova individual, ja que va perdre en la semifinal per 4-1 contra l'andalusa Laura Ramírez (Priego Còrdoba), la futura campiona. En la prova de dobles Mariona Saenz i la seva companya de club Helena Colinas van ser eliminades en els quarts de final.