Més esport

Bes i Carrera comparteixen triomf

Curses de muntanya. El gironí i el basc van fer els 52 quilòmetres en 6h48:29. Thais Pentinat s'endú la victòria femenina i Pep Prats i Tina Bes guanyen la cursa de 29 quilòmetres

Toti Bes i Iker Carrera van compartir la victòria en la cursa de 52 quilòmetres del Trail Ulldeter, segona prova puntuable per al circuit Mission X3. El gironí i el basc van completar el recorregut, de 4.500 m de desnivell positiu, en 6 hores, 48 minuts i 29 segons. En el podi els va acompanyar Xavi Llamas (7h35:25). Jordi Serra va haver de retirar-se en el primer terç del recorregut, quan era líder, a causa d'un esquinç que es va fer al Bacivers. La victòria femenina se la va endur Thais Pentinat (9h51:39).

La cursa de 29 quilòmetres i 2.400 m de desnivell positiu va tenir com a vencedor Pep Prats (3h35:58). El podi el van completar Artur Roig (3h37:05) i Pol Bertran (3h42:10). En categoria femenina es va imposar la germana de Toti Bes, Tina Bes, que va fer un temps de 4h22:01. Mercedes Arcos va ser líder bona part del recorregut, però finalment es va haver de conformar amb el segon lloc (4h22:33). Xènia Pallarès va ocupar el tercer lloc del podi (4h35:05).

Les dues curses van tenir una participació de 650 corredors. La propera prova, i l'última del Mission X3, serà el Trail del Catllaràs (26 de juliol).